bildet viser lokalet

Porter til Byggmakker Hamar

-Emil Solbakken AS er en pålitelig og konkurransedyktig leverandør vi gjerne anbefaler videre, sier anleggsleder Per Anton Keiserud, i Betonmast Innlandet. – Vi har kjøpt deres produkter og tjenester ved flere anledninger og vært meget fornøyd. Nå er det til Byggmakker Hamar de leverer.

Vi opplever alltid ryddige prosesser hos Emil Solbakken – helt fra tilbudsfase til ferdigstilling av prosjekter, sier Keiserud. De leverer både på pris, kvalitet og service.

HØY FAGLIG DYKTIGHET

Hos Emil Solbakken utviser de høy faglig dyktighet i alle ledd. De leverer kvalitetsprodukter og sørger for god oppfølging og utførelse i alle prosjekter de har vært engasjert i. 

Vi har samarbeidet med Emil Solbakken på flere av våre byggeprosjekter og kan trygt anbefale de til alle andre.

TIDLIGERE ERFARINGER OG PRIS AVGJØRENDE

Det er god konkurranse og mange leverandører av porter i Mjøsregionen og Innlandet, og mange har levert til oss tidligere.

Når det gjelder leveransen til dette prosjektet, byggvarehuset for Byggmakker Hamar, ble Emil Solbakken foretrukket ut fra tidligere erfaringer. Vi opplever et tett og godt samarbeid, produkter av høy kvalitet, og ikke minst at de er konkurransedyktig pris. For oss er det viktige parametre å velge ut leverandør ut fra.

Emil Solbakken AS har levert hurtigporter og leddheiseporter i fasade, samt innvendig brann- og leddheiseporter.
LEVERER BÅDE UTVENDIGE OG INNVENDIGE PORTER

Det helt nye bygget er på totalt 5000 m2, fordelt på kontorer, butikklokale og lagerhaller.  Emil Solbakken AS har i dette prosjektet vært vår leverandør av både hurtigporter og leddheiseporter i fasade, samt innvendig brann- og leddheiseporter.

Prosjektet er en totalentreprise for Byggherre Åker Utvikling D AS, et heleid selskap av Tema Eiendom.

Du vil kanskje også lese: Tegn på at porten din trenger service

Emil Solbakken AS:

BETONGMAST ER EN TRYGG OG GOD ENTREPRENØR Å JOBBE FOR

-Vi setter stor pris på at Betonmast valgte oss i dette prosjektet, sier Kristoffer Solbakken. Dette er også et av de største prosjektene vi har jobbet med. – Vi har samarbeidet med Betonmast og Per-Anton tidligere, og alltid vært svært fornøyd med samarbeidet. De står for profesjonalitet fra start til mål.

Betonmast er en trygg og god entreprenør å jobbe for. Og vi ser frem til flere fremtidige prosjekter, jobber og samarbeid, avslutter Emil Solbakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *