bildet viser lokalet

Strålende fornøyd med Scanporten

Da Knut Andersen trengte nye garasjeporter i våres, falt valget på Scanporten fra Emil Solbakken AS. Det er elvrumsingen strålende fornøyd med.

– De 30 år gamle vippeportene i garasjen begynte å bli temmelig kranglete og modne for utskiftning. Siden vi bestemte oss for motoriserte porter, fant vi ut at vi ville ha dem ferdig installert. Vi valgte Emil Solbakken AS fordi de er kjent for å være en solid leverandør som det aldri er noe tull med, og det teller temmelig mye for oss, sier Knut Andersen.

 

Veldig fornøyd

Det var på nyåret at Emil Solbakken AS forsterket sitt garasjeportsortiment med norskproduserte Scanporten. Dette er solide porter, med paneler av sandwichkonstruksjon, overflate i galvanisert stål og en kjerne av rent og miljøvennlig polyuretanskum. Portene til Knut Andersen er lakkert i hvit standardfarge, men Scanporten kan også leveres i en hvilken som helst RAL eller NCS fargekode.

– Vi fikk et veldig hyggelig tilbud fra Emil Solbakken AS på disse portene, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Garasjeportene ser veldig bra ut, og fungerer aldeles utmerket, forteller Andersen.

 

Rask montering

Scanporten kan leveres i størrelser opp til 5500 x 3000 mm med fire forskjellige paneler, og et stort utvalg av portautomatikk og tilbehør, som inkluderer appstyring, Homelink støtte, kodepanel og fjernkontroller med tilbakemeldingsfuksjon, slik at man enkelt kan se om porten er åpen eller lukket.

Knut Andersen hadde behov for to garasjeporter med lysåpning på 2,5 x 2,15 meter, og trengte ikke vente mer enn to uker før montøren far Emil Solbakken var på plass.

– Det må jeg si er innafor, som vi sier. Og montøren brukte bare en dag før alt var på plass og motor og fjernkontroll og alt fungerte som det skulle, sier Andersen.

– Jeg anbefaler både Scanporten og Emil Solbakken AS til alle som trenger nye garasjeporter.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *