bildet viser industriområdet

På plass i nye lokaler i Industrigata

Emil Solbakken AS har vokst ut av sine gamle lokaler. I løpet av sommeren flyttet port-og dørleverandøren inn i nye funksjonelle og kundevennlige lokaler i Industrigata 17.  

– Vi brukte et par måneder på flytteprosessen, så sommeren gikk med til flytting. Vi åpnet de nye lokalene i august, og nå er vi 90 prosent på plass. Det er bare litt pynt, brosjyremateriell og slike ting som gjenstår, men ellers er vi operative og fornøyde, forteller kontor- og markedssjef Kristoffer Solbakken.

Romslige lokaler

– Vi trivdes godt der vi kom fra også, men det var mye som ikke fungerte optimalt med de gamle lokalene. Her har vi fått alt vi trenger med romslige lokaler som er tilpasset en virksomhet som vår.

Vi har til og med dusj og garderobefasiliteter for montørene våre, smiler Solbakken, som inviterer både gamle og nye kunder til å ta en tur innom for å se hvordan de har fått det.

Kundevennlig og funksjonelt

– Disse nye lokalene våre er mye mer hensiktsmessig og kundevennlig enn der vi kom fra. Her har vi blant annet et flott inngangsparti og kundemottak, hvor vi kan vise fram de flotte produktene våre.

Vi har også installert flere porter fra blant annet Lindab, og vi venter på en hurtigport fra Nergeco. Vi vil gjerne at kundene våre kan få se portene og produktene våre i levende live. Flere av leverandørene og samarbeidspartnerne våre har allerede vært her og sett hvordan vi har fått det, og nå håper vi at alle som har anledning kommer innom for en kopp kaffe, en kikk og en prat.

 

1 hendelser på “På plass i nye lokaler i Industrigata”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *