bildet viser to menn

Verksmann valgte porter fra Emil Solbakken

I vår åpner Verksmann AS en ny, flott og stor innendørs vaskehall for biler ved den gamle Europris-tomta visavis Riis Bilglass i Elverum. Emil Solbakken AS har levert de fire store portene til anlegget.

– Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Emil Solbakken AS leverer alltid helt strøkent. De er alltid på avtalt tid og til rett spekk, og de er veldig fleksible og imøtekommende hvis det skulle dukke opp endringer, roser daglig leder Øyvind Braaten hos Verksmann AS.

Avanserte bilpleieprodukter

Selv om vaskehallen er ny, er Verksmann slett ingen nykommer i bilpleiebransjen. Øyvind Braaten og kollegene hans har mange års erfaring med avanserte bilpleieprodukter som er spesielt tilpasset nordiske forhold. En kikk på facebook-profilen viser det ene skinnende flotte kjøretøyet etter det andre.

– Det begynte med keramisk coating. Etter hvert har vi utviklet flere overflatehandlinger for ulike typer materialer, sier Braaten, og forteller at navnet Verksmann rett og slett betyr fagmann i eldre norsk språk.

Stort marked

Av en eller annen grunn er innendørs vaskehaller mangelvare her i landet, og Braaten sysler allerede med planer om utvidelser. Kongsvinger, Hønefoss og Raufoss er de stedene som foreløpig står øverst på blokka.

– Vi som jobber med bilpleie vet hvor vanskelig det kan være å holde bilen ren om vinteren.  Det er jo mange vaskeanlegg rundt omkring, men de er stort sett utendørs, og det kan som kjent være problematisk vinterstid. Derfor er vi ganske sikre på at det er et stort marked for en vaskehall med skikkelig utstyr og som er utviklet og designet av ekte entusiaster, mener Braaten.

Anbefales på det varmeste

Og hvis det blir flere anlegg på Verksmann AS, så blir det flere protleveranser på Emil Solbakken AS, ifølge Øyvind Braaten.

– Uten tvil. Emil Solbakken AS er ikke bare konkurransedyktige på pris og kvalitet, de er også problemløsende og veldig åpne for dialog, Jeg har ingen problemer med å anbefale dem på det varmeste.

4 hendelser på “Verksmann valgte porter fra Emil Solbakken”

  1. Isso pode ser irritante quando seus relacionamentos são interrompidos e o telefone dela não pode ser rastreado. Agora você pode realizar essa atividade facilmente com a ajuda de um aplicativo espião. Esses aplicativos de monitoramento são muito eficazes e confiáveis ​​e podem determinar se sua esposa está te traindo.

  2. Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.

  3. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *