bildet viser tre menn

Solid vekst i 2019

2019 var et innholdsrikt år for Emil Solbakken AS. Med solid vekst i omsetning, oppdragsmengde og alle andre målestokker, var det likevel flytting til nye lokaler som var den store milepælen i året som gikk. Med ny adresse, masse nytt utstyr, en ny medarbeider og stadig mer innholdsrike ordrebøker, ser Kristoffer Solbakken enda lysere på fremtiden.

– Det var veldig mye som skjedde i fjor. Det er klart at det tok mye tid å komme på plass i nye lokaler, men vi klarte å holde hjulene i gang under hele flytteprosessen. Nå er vi så å si helt på plass i Industrigata 17, det er bare et par småting som gjenstår, og vi har masse oppdrag til langt ut på vårparten. Så alt tyder på at vi skal fortsette veksten i 2020 og årene som kommer, sier Kristoffer Solbakken.

Mer effektiv hverdag

– De nye lokalene våre er mye mer hensiktsmessig og kundevennlig enn der vi kom fra. Her har vi blant annet et flott inngangsparti og kundemottak, hvor vi kan vise fram de flotte produktene våre. Og vi har blitt mye mer kostnadseffektive her. Tidligere måtte vi reise ut for å hente portene og de andre produktene våre. Det slipper vi nå. Nå får vi leveransene rett til vårt varemottak, sier Solbakken, og forteller at Emil Solbakken AS av den grunn har gått til anskaffelse av en truck.

– Vi gjorde en del solide investeringer i fjor. I tillegg til trucken, gikk vi også til innkjøp av en ny firmabil, en semitrailerhenger, og en masse annet utstyr som bidrar til at vi får en bedre og mer effektiv hverdag.

Samme dur, høyere tempo

Det er fortsatt stor byggeaktivitet i Elverumsdistriktet og innlandet, og Emil Solbakken AS vinner stadig flere anbudsrunder. Ikke minst er Kristoffer Solbakken glad for at det blir større etterspørsel etter serviceavtaler.

– Det er veldig gledelig at kundene våre er opptatt av vedlikehold av portene sine. Selv de flotte produktene våre trenger service og ettersyn en gang iblant. Et bilverksted eller et stort lager som ikke får opp portene sine får ikke jobbet så mye den dagen. Så service og vedlikehold er svært viktig for å opprettholde sikker og effektiv drift, smiler Solbakken.

I vinter holder Kristoffer Solbakken og kollegene hans på med et stort industriprosjekt, som i tillegg til porter, også omfatter montering av glassfiberplater til innvendig bekledning.

– Vi har mye å drive med for tiden. Vi vokser jevnt og trutt og tar ett steg av gangen. Du kan si at det går i samme dur, men i høyere tempo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *