bildet viser en mann som jobber

Skryter Emil Solbakken AS opp i skyene

Hos Nortura Elverum handler det om kylling. Det moderne anlegget leverer ferdig krydret grillkylling til butikker over hele landet. Emil Solbakken AS har levert porter og andre løsninger til hjørnestensbedriften siden forrige århundre.

Rune Johansen er teknisk sjef for Nortura Elverum. Han skulle gjerne skrytt Emil Solbakken AS enda høyere opp i skyene, men slipper opp for superlativer.

– Det sier vel det meste at vi har hatt et strålende kundeforhold siden lenge før min tid. Vi er kort og godt kjempefornøyde.

Jobbet der selv

Det er ikke mange som kjenner Emil Solbakken AS bedre enn Rune Johansen. Før han begynte som teknisk sjef i Nortura i 2000 jobbet han der nemlig selv som montør i fem år fra 1995.

– Emil Solbakken AS hadde allerede da en serviceavtale med det som den gang het Prior, og jeg var ofte innom her og drev med vedlikehold. Da var det særlig portene som trengte ettersyn. Det var en super arbeidsplass på alle måter.

Arbeid med porter og dører, og platelegging av vegger tak med glassfiber.

Nok å fare med

Med 135 ansatte er Nortura en hjørnestensbedrift i Elverum. Rune Johansen har ansvaret for at maskiner, bygg og anlegg og alt som finnes av produksjonsutstyr fungerer som det skal.

– Det er stadig noe småtteri her og der, men i det store og hele har vi nå fått et moderne og velfungerende anlegg. Vi holder på med et prosjekt som vi kaller «Kontinuerlig forbedring», der vi hele tiden er på jakt etter nye måter å gjøre ting bedre og mer effektivt på. Så det er nok å fare med for den som gidder, smiler den tekniske sjefen.

– Det er alltids mye å gjøre, og du har alltid følelsen av at du ligger et hestehode bak. Det er hele tiden noe som kan bli bedre.

Ikke et skoovertrekk for lite

Anlegget til Nortura på Elverum er både stort og gammelt, og fullt av kroker og kriker, som Rune Johansen uttrykker det. Inne på anlegget er det også svært strenge hygienekrav, og adskillige innvendige og utvendige porter som skal sørge for at uhumskheter holder seg vekk. Portene er naturligvis levert og blir vedlikeholdt av Emil Solbakken AS. Det har vært snakk om å sette ut dette på anbud, men ifølge Rune Johansen har det lite for seg.

– Dette er kritiske installasjoner for oss, og om det skulle skje noe, så må det utbedres raskt. Med Emil Solbakken er det aldri noe problem. De holder til rett i nærheten, og kommer med en gang, om det så er i helga eller om natta. Prisen er det heller ikke noe å si på, og det er aldri noe problem med de strenge hygienekravene her. Det er ikke et skoovertrekk for lite.

Vedlikeholdsfrie og hygienevennlige vegger

For noen år siden, Rune Johansen tror det er snakk om seks, syv, begynte Nortura Elverum arbeidet med å kle de innvendige veggene med helt spesielle plater. De er nemlig laget av glassfiber, og er spesielt utviklet for lokaler der det stilles strenge krav til hygiene.

– Det var en del gamle, rosa fliser og andre rare overflater her på huset. De var ikke akkurat vedlikeholdsfrie, for å si det sånn. Nå har vi kommet ganske langt med å kle veggene med glassfiber, men vi har fremdeles et par, tre år igjen før vi er helt i mål. Det er Emil Solbakken AS som leverer og monterer platene. I helgen holdt vi på med å kle en kjøretøytunell. Det er mange kinkige og kronglete steder her på anlegget, så det tar tid. Men så bli det bra, også. Så å si helt vedlikeholdsfritt og ekstremt hygienevennlig.

21 hendelser på “Skryter Emil Solbakken AS opp i skyene”

  1. Excellent beat, I would like to assist you while you update your website on how to subscribe for a blog site. The account provided me with a substantial amount of assistance, although I was already somewhat acquainted with this. Your broadcast presented a clear and concise concept.

  2. You can use parent management software to guide and supervise children’s behavior on the Internet. With the help of the following 10 smartest parent management software, you can track your child’s call history, browsing history, dangerous content access, apps they install, etc.

  3. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *