bildet viser en mann

Over all forventning

Hos Emil Solbakken AS har man opplevd det motsatte av hva man skulle tro da hverdagen forandret seg for så mange i mars. Hele befolkningen, inkludert de fleste som eide eller arbeidet i firma og bedrifter ble kastet inn i en stor og uventet usikkerhet med hensyn til framtida. Det hersket en nervøs stemning blant ansatte over det ganske land.

Mot alle odds

– Alt var jo veldig usikkert til å begynne med. Men vi har opplevd noe helt påfallende. Vi har solgt mange flere garasjeporter enn vanlig. Vi har faktisk solgt dobbelt så mange garasjeporter i år som i fjor! Vi tenkte jo også, i første omgang, at dette sannsynligvis kom til å gå utover oss med hensyn til det private markedet. Service og vedlikehold i forhold til de avtalene vi har med bedrifter ville jo gå sin gang uansett. Men i forhold til privatkundene har det altså skjedd det stikk motsatte av hva vi forventet.

Oppgradering av uteområder

– Det er gode nyheter for dere, men hva er årsaken til suksessen tror du?

– Nei, det er litt vanskelig å si, jeg er ikke sikker, men tror muligens at folk har hatt tid til å realisere prosjektene sine som kanskje har vært planlagt en stund. Og at mange, på grunn av situasjonen, har valgt å oppgradere ute og ikke inne. Dette kanskje særlig i begynnelsen, at man ikke turde å ha folk inne hos seg, hverken håndverkere eller andre.

Ekstra påpasselige

– Vi er som alle andre ekstra påpasselige i forhold til hygienen og følger smittevernsreglene. Vi er flinke med håndvask, og bruker naturligvis antibac. Vi håndhilser ikke og prøver å unngå å være nær kunden.

Oppsving med ringvirkninger

– Hvordan vil det overraskende salget påvirke den videre utviklingen tror du?

 – Det har ført til et veldig oppsving i privatmarkedet, noe som for oss er veldig, veldig bra. Og det får jo positive ringvirkninger for videre salg. Vi har fått en større kundekrets. Og kanskje ryktet går. Folk hører om oss via bekjente. Og firmanavnet står tydelig på bilene vi kjører rundt med. Vi dekker hele Innlandet fylke. Jo flere kunder vi får, desto bedre. Vi har også relativ kort leveringstid, på mellom tre og fire uker.

Fantastisk samarbeid

– Til slutt vil jeg gjerne få fremheve det gode samarbeidet vi har med fabrikken vi bestiller porter fra. Det er utrolig god service der, og rask leveringstid. Kun en til to uker dersom kunden ønsker å montere porten selv, avrunder en fornøyd Kristoffer Solbakken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *