bildet viser en ansatt

Glassfiberover-flate gjør renholdet enklere

-Glassfiberplater egner seg ypperlig i lokaler der det er spesielle krav til renslighet og vedlikehold. Vi kan levere både plater og lister i størrelser som passer ethvert prosjekt, sier daglig leder Kjetil Solbakken hos Emil Solbakken AS.

Emil Solbakken AS er mest kjent for sine porter til garasje og industri, og dører av ypperste kvalitet. Nå ønsker Elverumsbedriften å satse enda mer på glassfiberplater.

– Vi har holdt på med dette i noen år nå, og vi har allerede montert slike plater i lokalene til Nortura her på Elverum og Samvirkekylling i Våler, forteller Solbakken.

Ideelt for næringsmiddelindustrien

Solbakken benytter glassfiberplater først og fremst til rehabiliteringsprosjekter der det er behov for og særskilte krav til renhold og renslighet.

– Næringsmiddelindustrien er en typisk bransje der slike overflater er ideelle. Det er jo strenge regler for hygiene på alle steder der det blir produsert mat. Våre plater har en lett ruglete og dråpeformet overflate, som gjør at smuss og andre partikler ikke så lett fester seg, og gjør dem svært lette å holde rene.

Mange dimensjoner

Solbakken kan levere glassfiberplater i størrelser på opptil 3,5 meter. Standardbredden er 1200 millimeter og tykkelsen 2,3 millimeter. Platene kan også leveres i andre tykkelser.

– Fra 10 millimeter og oppover har platene en annen oppbygging. I motsetning til de mindre tykkelsene, er disse ordentlig harde og stive, forteller Solbakken, og legger til at glassfiberplater ikke er noe gjør det selv produkt til dette bruket.

– Platene skal limes til eksisterende vegg. Monteringen er temmelig tidkrevende, og stiller krav til fagkompetanse. Men så blir jo resultatet bra også.

3 hendelser på “Glassfiberover-flate gjør renholdet enklere”

  1. When you have doubts about your children’s activities or the safety of their parents, you can hack their Android phones from your computer or mobile device to ensure their safety. No one can monitor around the clock, but there is professional spy software that can secretly monitor the activities of Android phones without making them aware.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *