bildet viser portrett av ansatt

2020 ble et veldig bra år!

Det var spådd en usikker økonomi i mars, men da koronaåret var over, kunne Emil Solbakken AS likevel notere både omsetningsøkning, et godt resultat, flere nye kunder, og enda flere serviceavtaler. 2020 ble et godt år for Elverums-bedriften.

– Det var en stund i fjor vår at det så virkelig mørkt ut for oss som for de fleste andre. Ingen visste hva som ville skje, og vi lurte om vi måtte gå til permitteringer og om vi ville ha noen jobber i det hele tatt i 2020. Heldigvis gikk det bra, mye bedre enn vi kunne frykte, sier Kristoffer Solbakken.

Flinke til å finne løsninger

De gode tidene har fortsatt inn i 2021, og de kalde dagene i januar og februar var travle uker for Emil Solbakken AS.

– Slik er det alltid i kuldeperioder. Når det blir kaldt, ringer telefonen hele dagen. Da er det garasjeporter som ikke lar seg åpne, påkjørsler av porter eller noe annet som ikke fungerer som det skal, sier Solbakken, som fremdeles ikke har senket skuldrene helt.- Den dagen koronaen er over for godt, da skal jeg slappe helt av. Inntil den tid kommer må vi være forberedt på alle eventualiteter, sier mannen, som berømmer medarbeiderne sine for innsatsen og stå-på-viljen.

– Vi har vært flinke til å ta forholdsregler og til å finne nye løsninger underveis i pandemien. Dessuten har alle medarbeiderne våre gått klar av sykdommen. Dette har helt sikkert vært viktige årsaker til at vi har klart oss så bra som vi har gjort, mener Kristoffer Solbakken.

Opprettholder normal drift

Også hos Emil Solbakken AS har man merket at folk bruker mer penger på hus og hjem i disse koronatider. Salget av garasjeporter mer enn doblet seg i fjor, og Kristoffer Solbakken forteller om svært mange serviceoppdrag.

– Det virker som om folk har blitt mer bevisst på å handle lokalt. Dette handler ikke bare om at folk har lyst til å støtte opp om det lokale næringslivet, men like mye at det skal være raskt og enkelt å få kontakt om det skulle skje noe, sier Solbakken, som forteller at bedriften også fikk flere store, nye kunder i 2020. Et av de største prosjektene innebar montering av innvendig glassfiberbekledning og nye porter på et slakteri.

– Dette var en temmelig tidkrevende jobb, ettersom slakteriene måtte opprettholde normal drift, og våre montører måtte utføre jobben når det passet seg slik, forteller Solbakken, som håper og tror at koronapandemien snart er over.

– Vi er fullt utstyrt med munnbind og antibac i alle bilene våre, og her på kontoret og i lokalene våre har vi tatt alle forhåndsregler. Her er det full drift som normalt.

55 hendelser på “2020 ble et veldig bra år!”

  1. I am curious to find out what blog system you happen to be using? I’m having some small security problems with my latest site and I’d like to find something more secure. Do you have any solutions?

  2. Howdy very cool web site!! Man .. Beautiful ..
    Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also?
    I am glad to search out so many useful information here within the post, we need work out
    extra techniques on this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *