bildet viser en ansatt

Kristoffer er 3. generasjon i familiebedriften

Det var min bestefar, Emil Solbakken, som var gründeren og etablerte bedriften her på Elverum i 1976, forteller Kristoffer Solbakken.

Kristoffer er altså tredje generasjon som velger å gå i bestefarens fotspor. Han har vokst opp i miljøet og kjenner derfor virksomheten godt.

I syv år drev Emil Solbakken virksomheten alene før han i 1983 også fikk sønnen Kjetil Solbakken med på laget. Kjetil overtok som daglig leder etter at Emil selv pensjonerte seg. Med mange store leveranser trengte firmaet etter hvert også en egen mann på montasjesiden. Stig Stubbrud begynte i 2006 og er i dag firmaets montasjeleder. Han er utrolig dyktig. Han ser de viktige detaljene som trengs for å komme i havn med de ulike prosjektene. Firmaet er heldig som har han med på laget. Kristoffer Solbakken begynte i 2016 og er mye med ute hos kundene, men tar seg også av kontorarbeidet.

70-tallet – byggebransjens tiår

På 70-tallet var det enormt stor aktivitet i byggebransjen. Emil Solbakken så behovet for leverandører av porter, dører og lastesystemer. Dermed ble firmaet startet og han spesialiserte seg også på montering, i tillegg til salg. I startfasen var det primært privatmarkedet Solbakken opererte på. – I dag er vi på alle arenaer – både privat, næring og offentlig, sier Kristoffer.

For i det hele tatt å komme i betraktning på næringsbygg og offentlige bygg må man opparbeide seg et godt navn og rykte. – Det greide bestefar for det tok ikke lang tid før det var nettopp her vi ble størst, sier Kristoffer.

Hedmark og Oppland

-Jeg tror det har vært riktig av oss å ha Hedmark og Oppland som satsingsområde, sier Kjetil. For å forsvare reiseutgiftene kan vi ikke reise over større avstander om dagen enn vi kommer med bil og kan ha en forsvarlig arbeidsdag.

Salg – leveranse – montering – service og vedlikehold

Etter at vi har levert og montert en port, rampe, dør eller lignende har vi fortsatt service og vedlikehold på produktet. – Det jeg liker så godt med måte vi arbeider på er at vi følger kundene i hele prosessen – fra salg til montering, service og eventuelle reparasjoner. På den måten blir vi godt kjent med kundene våre og kundene er aldri i tvil om hvem som leverer de ulike tjenestene

Håper på vekst

-Vi håper selvfølgelig på ytterligere vekst fremover. Vi ser at det skjer mye på produktutviklingssiden – spesielt elektronikken på styringsverktøyene. Slik markedet ser ut i dag håper vi å vokse, både i antall ansatte og omsetning, sier Kristoffer. Målet er at vi kan ha mellom 4 og 6 ansatte.

Planen er at jeg skal ta over mer av kontordriften, sier Kristoffer. – For meg er det viktig å lære og bli kjent med alle arbeidsprosessene som foregår ute hos kundene. Derfor har jeg så langt valgt å være mye ute der jobbene utføres, avslutter Kristoffer.

6 hendelser på “Kristoffer er 3. generasjon i familiebedriften”

  1. Cuando tenga dudas sobre las actividades de sus hijos o la seguridad de sus padres, puede piratear sus teléfonos Android desde su computadora o dispositivo móvil para garantizar su seguridad. Nadie puede monitorear las 24 horas del día, pero existe un software espía profesional que puede monitorear en secreto las actividades de los teléfonos Android sin avisarles.

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *