bildet viser portrett av ansatt

Går mot rekordår

Med ny montør på plass, flere spennende prosjekter på gang og ordrebøker som er fulle til langt ut i januar, går det mot nok et rekordår for Emil Solbakken AS.

-Det er moro at man fortsetter å vokse. Det har vært full gass i hele år. Vi synes vi er veldig heldige som får lov til å holde på med det vi liker år etter år. Det sier Kristoffer Solbakken, som overtok lederansvaret for familiebedriften i sommer.

Alle jobber er like viktige

Det har stått store og spennende prosjekter i kø for Emil Solbakken AS i hele år. Kristoffer Solbakken og kollegene hans har installert industriporter til flere store anlegg over hele distriktet, og blant flere andre prestisjeprosjekter fått ansvaret for ettersyn, vedlikehold og reparasjoner av sikkerhetsportene til Nasjonalmuseet i Oslo.

-Den ene porten veide fem tonn og satt fast i taket, så det var en skikkelig utfordring. Det er selvsagt en ære å få slike prosjekter. Det viser at vi har et godt navn og rykte, og at vi er kjent for å gjøre en god jobb, sier daglig leder Solbakken, som likevel understreker at det ikke er størrelsen på prosjektet det kommer an på.

-For oss er alle jobber like viktige, og vi ønsker aldri å takke nei til noen. Vi gjør så godt vi kan, uansett.

Ny montør i sommer

Selv om ordrebøkene er fulle i lang tid fremover, har reparasjoner og hasteoppdrag alltid prioritert hos Emil Solbakken AS.

-Heldigvis har folk har stor forståelse for at vi må prioritere slike hasteoppdrag.

Portene rundt omkring har ofte en kritisk funksjon hos den enkelte bedrift, og dette må fungere, sier Kristoffer Solbakken, som forteller at firemannsstaben ble utvidet til fem i sommer.

-Montøren Ronny Myrvang Motrøen begynte hos oss i juli. Det er en sårt tiltrengt forsterkning, som gjør at vi står enda bedre rustet til å møte den stadig økende etterspørselen.