Bildet viser de ansatte hos Emil Solbakken

Vi trenger en ny montør!

Oppdragsmengden øker stadig, og vi søker nå en erfaren portmontør for snarlig tiltredelse. Vi ser helst at du har erfaring fra portbransjen, gjerne med montering, service og vedlikehold. Vi har kunder over hele Innlandet fylke, så du må ha førerkort klasse BE.

Emil Solbakken AS selger, leverer og monterer alt innen porter, dører og lastesystemer. Vi har over 47 års erfaring med fokus på kvalitet og service.
Innlandet er vårt satsingsområde. Vi utfører service/rep på alle typer porter, dører og lastesystemer. Vi lagerfører reservedeler til de fleste porttyper på vårt lager i Elverum.

Vårt hovedfokus er en rekke typer industriporter til næringslivet og garasjeporter til privatmarkedet. Vi leverer også branngardiner, glassfiberbekledning, stripsgardinger, løftebord, lasteramper, samt løsninger for grind- og bomstyring.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og arbeidsbetingelser, et trivelig arbeidsmiljø og du får jobbe med førsteklasses produkter.

Ta kontakt så snart som mulig med Kristoffer Solbakken på telefon 417 29 711 eller på epost: firmapost@emilsolbakken.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Klikk her for å se annonsen på Finn