Kjøl og fryseromsporter

bildet viser lokalet

Det stilles høye krav til kjøl- og fryseromsporter, dette for å hindre at temperaturen endres og er en trussel mot innholdet. Spesielt innen næringsmiddelbransjen stilles det høye krav til oppbevaring og beskyttelse.

Portene kommer i en rekke størrelser og utforminger, og kan tilpasses etter mål. Kjøle- og fryseportene leveres som automatiske eller manuelle, avhengig av ditt behov.

De elektriske låsene er trykknapp eller snortrekkbryter. Etter ønske og behov.

Kostnadseffektivt og sikkert

Spesialtilpassede dører til kjølerom og fryserom gjør at du sparer kostnader på strøm- og energibruk. Ved å slippe ut minst mulig luft, beholder man samme temperatur og innholdet i kjølerom eller fryser er trygt og sikkert.

Vi leverer kjøleporter og fryseporter fra Fresvik Produkt. Produsere etter mål til kjøl og frys. På den måten får du en spesialtilpasset port/dør etter ditt behov.

Konstruksjon:

Dørblad:

Galvanisert stålplate i polyesterlakkert overflate i Foodsafe kvalitet.

Isolering:
  • Frys: 100 og 125 mm skummet polyurethane, ca. 40 kg./m³.
  • Kjøl: 75 og 100 mm skummet polyurethane, ca. 40 kg./m³.

Montering etter dine behov

Våre erfarne montører er godt kjent med fryse- og kjøleporter, og kan hurtig sørge for å montere porten for deg. Vi har lang erfaring i å montere alle typer porter og dører, og lagerfører de fleste deler til portløsninger. Dersom du har et spesielt ønske, kan du ta kontakt, så kan vi skreddersy en løsning som passer for ditt bruk.

Ta kontakt ved spørsmål eller bestilling av kjøleport og fryseport fra Emil Solbakken AS.

Ønsker du mer informasjon?

Husk at vi tilbyr gratis befaring