Industriporter

bildet viser lokalet

Har du behov for industriporter? Emil Solbakken AS er spesialist på porter, dører og lastesystemer, og industriporter inngår som en viktig del av vårt tilbud. Våre industriporter er fra anerkjente produsenter og laget av solide kvalitetsmaterialer for størst mulig motstandsdyktighet og holdbarhet. Vi har eget lager i Elverum som lagerfører reservedeler til de fleste av våre porttyper.
Vi leverer og monterer industriporter

Vi leverer og monterer!

Vi forestår levering og montering av industriporter etter de høyeste standardene med stor profesjonalisme og effektivitet. Dette kombinert med vår store yrkesstolthet gjør at vi opp gjennom tiden har bistått en lang rekke fornøyde kunder med industriporter. Har du spesielle behov kan vi også lett tilpasse våre løsninger. Vår kundegruppe består først og fremst av industribygg/næringsbygg, butikker/sentre, næringsmiddelindustri, entreprenører og private husstander.
Vi har sentral beliggenhet på Østlandet. Vi holder til i Elverum og har Hedmark og Oppland som vårt primære nedslagsfelt – men vi utfører også oppdrag i andre fylker.

Ta kontakt om du spørsmål vedrørende levering og montering av industriporter.

Ønsker du mer informasjon?

Husk at vi tilbyr gratis befaring