Glassfiberplater

bildet viser innendørs

Glassfiberoverflater gjør renholdet enklere!

-Glassfiberplater egner seg ypperlig i lokaler der det er spesielle krav til renslighet og vedlikehold. Vi kan levere både plater og lister i størrelser som passer ethvert prosjekt.

Emil Solbakken AS er mest kjent for porter til garasje og industri, og dører av ypperste kvalitet. Nå ønsker vi å satse enda mer på glassfiberplater.

– Vi har holdt på med dette i noen år nå, og vi har allerede montert slike plater i lokalene til Nortura her på Elverum og Samvirkekylling i Våler.

Ideelt for næringsmiddelindustrien

Vi benytter glassfiberplater først og fremst til rehabiliteringsprosjekter der det er behov for og særskilte krav til renhold og renslighet.

– Næringsmiddelindustrien er en typisk bransje der slike overflater er ideelle. Det er jo strenge regler for hygiene på alle steder der det blir produsert mat. Våre plater har en lett ruglete og dråpeformet overflate, som gjør at smuss og andre partikler ikke så lett fester seg, og gjør dem svært lette å holde rene.

Mange dimensjoner

Vi kan levere glassfiberplater i størrelser på opptil 3,5 meter. Standardbredden er 1200 millimeter og tykkelsen 2,3 millimeter. Platene kan også leveres i andre tykkelser.

– Fra 10 millimeter og oppover har platene en annen oppbygging. I motsetning til de mindre tykkelsene, er disse ordentlig harde og stive.

– Platene skal limes til eksisterende vegg. Monteringen er temmelig tidkrevende, og stiller krav til fagkompetanse. Men så blir jo resultatet bra også.

Ønsker du mer informasjon?

Husk at vi tilbyr gratis befaring