Glassfiberplater

Glassfiberplater egner seg ypperlig i lokaler der det er spesielle krav til renslighet og vedlikehold. Vi kan levere både plater og lister i størrelser som passer ethvert prosjekt.

IDEELT FOR NÆRINGSMIDDELINDUSTRIEN

Solbakken benytter glassfiberplater først og fremst til rehabiliteringsprosjekter der det er behov for og særskilte krav til renhold og renslighet.

– Næringsmiddelindustrien er en typisk bransje der slike overflater er ideelle. Det er jo strenge regler for hygiene på alle steder der det blir produsert mat. Våre plater har en lett ruglete og dråpeformet overflate, som gjør at smuss og andre partikler ikke så lett fester seg, og gjør dem svært lette å holde rene.

MANGE DIMENSJONER

Solbakken kan levere glassfiberplater i størrelser på opptil 3,5 meter. Standardbredden er 1200 millimeter og tykkelsen 2,3 millimeter. Platene kan også leveres i andre tykkelser.

– Fra 10 millimeter og oppover har platene en annen oppbygging. I motsetning til de mindre tykkelsene, er disse ordentlig harde og stive. Glassfiberplater er ikke noe “gjør det selv”-produkt til dette bruket.

– Platene skal limes til eksisterende vegg. Monteringen er temmelig tidkrevende, og stiller krav til fagkompetanse. Resultatet blir utmerket.

Ta kontakt for spørsmål om glassfiberplater eller om montering av produktet.